Stiuca crocanta cu busuioc
Reteta culinara Stiuca crocanta cu busuioc din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Stiuca crocanta cu busuioc
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Stiuca crocanta cu busuioc
Stiuca are o carne ferma si putin mai uscata . I-am dat suculenta printr-o usoara marinare . Nu ne ferim sa mancam diverse soiuri de peste . Mai ales cand avem oportunitatea de a achizitiona peste proaspat . Am obtinut stiuca deosebit de crocanta cu ajutorul grisului .
INGREDIENTE
Ingrediente Stiuca crocanta cu busuioc
800 gr bucati stiuca
200 gr gris
2 linguri mustar
2 linguri ulei masline
1 lingura smantana
1 lingurita busuioc maruntit
sare
piper cu lamaie
ulei pentru prajit[ de floarea soarelui ]
cartofi prajiti
200 ml iaurt grecesc
2 castraveti -taiati cubulete
2 linguri patrunjel verde tocat
2 linguri ulei masline
2 catei usturoi
sare