Stiuca la cuptor

Reteta culinara Stiuca la cuptor din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Stiuca la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Stiuca la cuptor

 

  Ce poate fi masi gustos decat peste proaspat cu mujdei ? Bineinteles ca sambata seara , in rest nu prea consumam usturoi in exces !!!

 

INGREDIENTE
500 gr bucati de stiuca proaspata 2 linguri untura proaspata de porc 1 lingurita boia dulce afumata 1/2 lingurita piper cu lamaie sare Mujdei verde: 4 catei usturoi, 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 4 linguri apa minerala , sare Salata verde cu ridichi si otet de mere . Feliile de stiuca se spala si se tamponeaza de excesul de lichid . Asezati pestele intr-un vas ceramic tapetat cu hartie de copt . Se sareaza pestele si se unge cu untura proaspata de porc . Condimentati cu pipercu lamie si boia dulce afumata . Se coace stiuca la cuptor timp de 25 minute la 200 grade . Preparati u mujdei de usturoi din usturoiul pisat si ingredientele date . Serviti stiuca calda cu mujdei verde , alaturi de salata verde si ridichi .

Pofta mare !!!

Ingrediente Stiuca la cuptor

500 gr bucati de stiuca proaspata

2 linguri untura proaspata de porc

1 lingurita boia dulce afumata

1/2 lingurita piper cu lamaie

sare

Mujdei verde: 4 catei usturoi, 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 4 linguri apa minerala , sare

Salata verde cu ridichi si otet de mere .

Categorii