Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Timp de preparare 5 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

Spalati bine toate ingredientele. Curatati pepenele de samburi si coaja. Curatati piersicile de samburi. Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings. Turnati sucul in pahar si savurati. Piersicile alaturi de Morcovi sunt bogate in beta caroten care se transforma in Vitamina A in corp si te ajuta sa iti mentii vederea sanatoasa. Totodata, betacarotenul previne aparitia degenerescentei maculare, o boala care, in timp, duce la orbire. Piersicile contin doua carotenoide, luteina si zeaxantina, care previn aparitia cataractei. Pe langa asta, acesti compusi protejeaza retina de pericolul radicalilor liberi.

Ingrediente Suc de pepene galben, piersici, si morcovi

150 g pepene galben

150 g piersici

150 g morcovi

Categorii