Sufleu de conopida cu ciuperci

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sufleu de conopida cu ciuperci

Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg de grasime. Intr-o tava mai inalta punem conopida si ciupercile, adaugam si ardeiul taiat cubulete mici. Batem ouale impreuna cu smantana si branza de vaci, saram si piperam dupa gust, adaugam si mararul verde taiat fin si turnam acest amestec peste legume. Dam la cuptor cca. 20 de minute, pana se rumeneste frumos. Pofta buna!

Ingrediente Sufleu de conopida cu ciuperci

1 conopida mica

300 g ciuperci proaspete Champignion

1 ardei rosu kapia

150 g branza proaspata de vaci

200 ml smantana

2 oua

1 legatura marar verde

sare

piper

ulei

Categorii