Supa-crema cu crutoane aromate

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema cu crutoane aromate

1.Se curata legumele de coaja,se taie marunt apoi se spala bine cu apa rece si se pun intr-o craticioara ,le acoperim cu apa si le piunem la fiert cu un praf de sare si un strop de ulei.Cand legumele sunt fierte,se scurg de supa in care le-am fiert,oprind aceasta supica pentru subtiat crema. Legumele fierte si racorite se fac piure,apoi se subtiaza dupa cum dorim cu supica oprita . 2.Feliile de paine veche se taie in cubulete care se pun intr-o tavita apoi se stropesc cu ulei de masline,se dau cu un parf de sare si un praf de piper cu lamaie apoi se presara marar tocat fin si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine. 3.Servim supa-crema de legume,decorata cu smantana,patrunjel verde tocat fin si crutoane aromate. Pofta buna!

Ingrediente Supa-crema cu crutoane aromate

Un cartof mare,2 morcovi, pastarnac,un ardei gras rosu(eu am pus ardei gras congelat)o ceapa rosie,un catel de usturoi, bucatica telina, verde,2 linguri smantana ,un strop de ulei de maline

Crutoanele aromateCateva felii de paine veche,ulei de masline,piper cu lamaie, verde,un praf de sare, uscat

Categorii