Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari
Reteta culinara Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari
O combinație interesantă și tare apetisantă ;) Spor și poftă bună! ;)
Ingrediente Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari
Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Usturoi 3 căței,
Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
Pentru topping:
Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
Crutoane sferice colorate.