Supa crema de broccoli - reteta Chef Jakob Hausmann

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de broccoli - reteta Chef Jakob Hausmann

Se curata si se spala ceapa, cartofii si broccoli. Ceapa si cartofii se calesc in unt, apoi se adauga broccoli si se stinge cu vin alb si supa de legume. Se fierb cu sare, piper alb, apoi se paseaza cu un blender se strecoara. In momentul servirii se pune smantana dulce si cu un blender se formeaza o compozitie cremoasa. Se decoreaza cu varfuri de broccoli. Reteta oferita si pregatita de Chef Jakob Hausmann in cadrul aniversarii a 1 an de restaurant Mica Elvetie in Centrul Istoric si 15 ani de excelenta in gastronomie.

Ingrediente Supa crema de broccoli - reteta Chef Jakob Hausmann

(pentru 10 portii)

1 kg si 250 de g de broccoli

450 g cartofi

150 g ceapa

150 g unt

20 g concentrat de legume

30 ml de vin alb

150 ml de smantana Gran Cucina

10 g sare

5 g piper alb

Categorii