Supa-crema de ciuperci si legume congelate

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema de ciuperci si legume congelate

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare. Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat cubulete, usturoiul feliat si se soteaza 5 minute. Se adauga apa fiarta si se dizolva cubul pentru supa de legume, amestecand compozitia. Se fierbe la foc moderat timp de 20 minute. Se pastreaza cateva felii de ciuperci, pentru ornat. Se lasa supa la racorit, apoi se introduce in blender, ca sa se paseze. Se trece supa din blender intr-o oala si se mai da un clocot. Se adauga sare si piper, daca este cazul. Cand se serveste, se adauga crutoane, smantana, feliile de ciuperci pastrate si cate un varf de patrunjel verde.

Ingrediente Supa-crema de ciuperci si legume congelate

400 g ciuperci champignon feliate congelate

400 g amestec de legume pentru supa congelat

1 cartof potrivit

1 ceapa mare

3 catei de usturoi

1 cub pentru supa de legume

1 litru de apa

2 linguri de ulei

sare piper dupa gust

smantana

crutoane

patrunjel verde pentru servit

Categorii