Supa crema de fasole pastai, cu spanac si afumatura

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de fasole pastai, cu spanac si afumatura

Se incinge un strop de ulei si se rumeneste putin fumul, apoi se indeparteaza ceapa tocata marunt, fasolea verde, spanac piure, rosiile cherry taiate in sferturi si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi. Se adauga o pudra de condimente, o lingurita de legume deshidratate fara sare, se adauga 300 ml apa, se amesteca, se condimenteaza cu sare si se fierbe pana scade zeama la jumatate. Intre timp, patrunjelul spalat si scurs se taie bucatele mici si se pune in blender cu usturoiul, un strop de ulei de masline si cateva bucatele de carne afumata. Din amestecul de pastă obținut oprim jumătate din cantitatea pe care o amestecăm cu untul moale, la temperatura camerei. Lasă cealaltă jumătate în ceașcă și adaugă peste ea legumele din tigaie și amestecă-le bine până obții o cremă fină.Aceasta supa se serveste rumenita afumata, presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu unt aromat preparat. Este o supa foarte delicioasa! Poftă bună!

Ingrediente Supa crema de fasole pastai, cu spanac si afumatura

(2 portii)

200 g fasole pastai

3 linguri de piure de spanac

1 ceapa rosie

1 capatana mica de usturoi

1 legatura de patrunjel

1/2 ardei iute,fara seminte

150 g afumatura (scarita)

sare

1 lingurita amestec de condimente uscate (maghiran

cimbrisor

dafin

piper

dafin

oregano

busuioc)

1 lingurita de legume deshidratate fara sare

ulei de masline cateva rondele de masline

3-4 rosioare cherry

100 g unt

Categorii