Supa crema de legume verzi

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de legume verzi

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina, dupa care se adauga si broccoli si se mai caleste 2 minute. Se adauga toate legumele, impreuna cu supa de legume si se pune totul la fiert. Se fierb 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Cand supa s-a racit se introduce in vasul unui blender, se condimenteaza dupa gust si apoi se mixeaza. Supa crema se serveste asezonata cu smantana si piper negru proaspat macinat.

Ingrediente Supa crema de legume verzi

2 maini Baby spanac

150 g Sparanghel

150 g Mazare verde

150 g Fasole verde

1 + 1/2 litru Supa de legume

1 buchet Broccoli

1 Tulpina Telina

2 catel de usturoi Usturoi

1 buc Ceapa

2-3 linguri Ulei de masline extravirgin

Categorii