Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir

Tocati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei. Cand ceapa s-a calit adaugati legumele taiate in cuburi si acoperiti cu apa. Acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba pe foc mic. Potriviti de sare si piper. Cand supa a inceput sa clocoteasca adaugati ghimbirul ras si unsuroiul zdrobit. Incercati din cand in cand cu o furculita daca legumele s-au fiert. Cand acestea sunt gata scoateti-le intr-un castron si pasati cu un mixer vertical sau intr-un blender, daca supa e prea groasa mai adaugati din apa in care au fiert legumele pana ce obtineti consistenta dorita. Eu am adaugat patrunjelul tocat innainte de a mixa legumele, dar il puteti toca marunt si adauga la final innainte de a servi. Incalziti supa pe foc mic daca s-a racit si serviti cu crutoane... este delicioasa si fara daca sunteti la dieta :D POFTA BUNA!

Ingrediente Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir

- 3 cartofi micuti

- 5 morcovi (ai mei au fost destul de mari)

- o ceapa

- telina (o felie cam de doua degete grosime)

- o lingura gjimbir dat prin razuitoarea mare

- un catel de usturoi

- o mana patrunjel verde

- sare si piper

Categorii