Supa crema de napi

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de napi

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc. Dupa ce au fiert bine, se rastoarna cu tot cu apa de la fiert in blender si se paseaza (apa dupa ce au fiert, nu trebuie sa fie mai mult de 500-600 ml, pentru ca altfel nu se mai numeste supa crema). Dupa pasare, se trece prin sita pentru un gust mai fin, se rastoarna in vasul pe foc, apoi se adauga lapte de cocos. Dupa omogenizare se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra. Pofta buna!

Ingrediente Supa crema de napi

500 g napi

1 ceapa

1 morcov

1 felie de telina

2 felii de dovleac

1 cm radacina de ghimbir

1 pastarnac

1 cutie lapte de coco

sare

nucsoara

Categorii