Supa crema de napi, cartofi si bacon

Redescoperim legumele vechi - napul - intr-o supa de casa cremoasa, usor de facut. Presati cateva felii de bacon prajit pentru o nota ispititoare si serviti!

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de napi, cartofi si bacon

Curatati cartofii si napii si taiati-i in cuburi. Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita si se calesc legumele tocate timp de 5 minute.

Acoperiti cu apa si gatiti timp de aproximativ 15 minute.

Luati de pe foc, adaugati smantana incalzita anterior, sare, piper si dati la blender.

Serviti intr-un castron. Taiati feliile de bacon in bucati mici si prajiti-le intr-o tigaie fierbinte. Puneti bucati de bacon deasupra supei crema. Gata!

Ingrediente Supa crema de napi, cartofi si bacon

500 gr napi

2 cartofi

100 ml smantana

4 felii de bacon

ulei de masline

Categorii