Supa crema de pastarnac cu morcovi si cipsuri

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de pastarnac cu morcovi si cipsuri

Curatam si spalam legumele: Lasam de o parte o radacina de pastarnac. Taiem legumele in bucati mari.

Cuisoarele le infigem in ceapa: Punem totul intr-o cratita si acoperim cu apa rece.Saram si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi.

Punem legumele intr-un blender si le facem crema. Adaugam din apa in care au fiert,pana cand supa ajunge la consistenta dorita.Potrivim gustul cu sare si piper.

Cipsuri de pastarnac : Separat,feliem fin pastarnacul ramas si prajim feliile in ulei incins. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Punem supa in cani si ornam cu cipsuri. Serviti cu paine prajita. A frecat feliile de paine cu un catel de usturoi pentru savoare.

Ingrediente Supa crema de pastarnac cu morcovi si cipsuri

5 radacini pastarnac + una mai subtire pentru cipsuri

5 radacini morcov

3 cartofi

1 ceapa

cateva cuisoare

o ramara de cimbru

sare,piper,

Pentru servit :

cipsuri de pastanac

paine prajita,aromata cu usturoi

Categorii