Supa cu verdeata si macrou afumat

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa cu verdeata si macrou afumat

Se curata prazul si se toaca separat partea alba de cea verde. Se curata cartoful, se spala si se taie bucatele. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se prajeste prazul alb. Se adauga supa, laptele si cartoful si se lasa sa fiarba cam 15 minute, amestecand din cand in cand. Se paseaza supa, se adauga prazul verde si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se adauga apoi verdeata, smantana, se potriveste dupa gust de sare, piper si suc de lamaie. Supa se repartizeaza in 2 boluri si se aseaza in fiecare cate o bucata de file de macrou. Noi am servit-o calda alaturi de biscuiti cu branza de capra si piper.

Ingrediente Supa cu verdeata si macrou afumat

150 g macrou afumat

1 fir praz

1 cartof alb mare

1 lingura ulei

800 ml supa de legume

100 ml lapte

1 lingura marar tocat

1 lingura patrunjel tocat

3 linguri smantana

1-2 linguri suc de lamaie

sare

piper

Categorii