Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

1 Spală în mai multe ape frunzele, sa nu aibă nisip. Curăţa cartofii şi taie-i cubuleţe. Ceapa o tai mărunt. 2 Pune legumele într-o cratiţă cu apa si sarea, piperul. Fierbe până sunt gata cartofii. 3 Inainte de a mixa, pune puţină apă de la fiert deoparte pentru a putea doza consistenţa supei. 4 Crema de curry : amestecă toate ingredientele si serveşte separat crema. Işi pune fiecare cât doreşte.

Ingrediente Supă de frunze de ridichi şi cremă de curry

SUPA:

Frunzele de la 1-2 legături de ridichi

200 g de cartofi

4/5 frunze de spanac

1 ceapă

Sare

piper

500 ml de apă

Crema:

125 ml de smântână

1 lingură de ulei

1 linguriţă de curry pudră

Sare

piper

Categorii