Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

Într-o cratiţă se amesteca morcovii spălati şi tăiati cu coaja unei portocale bine spalate sub jet de apa, o portocala fara coaja, cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, radacina de ghimbir tocata marunt, concentratul de pui, apa. Fierbeti 30 de minute sau 10 minute dacă folosiţi oala sub presiune. Se mixeaza supa. La sfarsit se adauga sare, piper, tumernic, toate dupa preferinta. Se serveste fierbinte, fie simpla, fie cu frisca lichida sau smanatana si patrunjel verde tocat marunt.

Ingrediente Supa de morcovi parfumata cu portocale si ghimbir

O supa de morcovi combinata cu vitalitatea sucului de portocale

tonica si delicioasa

parfumata cu ghimbir

Pentru 6 persoane:

Ingrediente :

1 kg morcovi

3 portocale

2 cartofi

½ radacina de ghimbir

2 tablete de concentrat pui

15 cl de frisca lichida sau smântână lichida

turmeric

sare

piper

patrunjel verde

2-3 l apa.

Categorii