Supa de morcovi si pesto de tarhon

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de morcovi si pesto de tarhon

Curata si taie morcovii rondele; Taie si ceapa verde marunt; Introdu morcovii si ceapa in blenderul Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul proaspat; blendeaza pe programul presetat „Soup”; Odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si blendeaza alte 8 secunde; Potriveste de sare si piper si toarna in 3 castroane; Zdrobeste tarhonul intr-un mojar cu putina sare si adauga uleiul de masline; Serveste supa cu pesto-ul de tarhon; Pofta buna !

Ingrediente Supa de morcovi si pesto de tarhon

(3 portii)

Morcovi 6 buc

Busuioc proaspat 8-9 frunze

Ceapa verde 2 fire

Smantana de gatit din lapte de vaca 300 ml

Apa 400 ml

Tarhon 3 fire

Ulei de masline esxtravirgin 2 linguri

Sare si piper

dupa gust

Categorii