Supa de rosii

Va aduc un bol de supa fierbinte de rosii ca doar este frig afara.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii

Taiati legumele (in afara de rosii) in cuburi mici si caliti-le in putin ulei cu un praf de sare si piper.

Cand legumele s-au calit adaugati apa (in functie de cata supa vreti sa faceti) cubul de legume si oregano apoi lasati sa dea in fiert.

Adaugati rosiile cand legumele sunt aproape fierte (eu le-am dat printr-o sita pentru a elimina semintele) lasati sa mai dea intr-un clocot.

Taiati ardeiul iute pe jumatate, indepartati semintele taiati-l in fasii subtiri si puneti-l in oala .

Adaugati fideaua in supa si lasati la foc mic pana ce aceasta s-a fiert.

La final adaugati patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper. POFTA BUNA!!!

La final adaugati patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper. POFTA BUNA!!!

Ingrediente Supa de rosii

2 cutii rosii in bulion sau 10 rosii oparite decojite si taiate bucati mici

2 morcovi potriviti

2 tulpini telina

un ardei gras

o lingurita oregano

un cub condiment legume

un ardei iute

fidea (eu am folosit 4 rotocoale de fidea)

patrunjel tocat marunt (dupa gust)

sare si piper

Categorii