Supa de rosii rece - Gazpacho

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate legumele sint macinate si este o compozitie omogena. Strecuram cu o sita deasa ca supa sa fie clara si o lasam la frigider ptr citeva ore.Este mai gustoasa dupa citeva ore si mai concetrata. Cit supa se raceste pregatim crutoane. Taiem feliile de piine fara coaja in cuburi le stropim cu ulei de masline si sare si le dam pe o tava la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade ptr 5 minute pina se auresc. Ouale tari se despart albusele de galbenuse si fiecare se rade aparte. Se umplu pahare cu supa se da la gust cu sare si piper se presoara albus si galbenus ras se adauga ceapa verde taiata si crutoane.Este minunata ptr zilele astea toride de vara.Pofta buna.

Ingrediente Supa de rosii rece - Gazpacho

Pentru 4portii

5 rosii carnoase

1castravete cu coaja

1ardei rosu

5 catei de usturoi

2 linguri otet balsamic

1/4 pahar de ulei de masline

1 pahar de apa rece

sare, la gust

Pentru crutoane

4 felii de paine alba fara coaja

2 linguri ulei de masline

sare la gust

Pentru servire

3 oua tari

2 linguri ceeapa verde taiata.

Categorii