Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi adaugam ardeiul ceapa taiate si ele marunt adaugam sare si lasam sa se faca .dupa care adaugam 1 litru de apa calda si mai lasam la foc 20 minute.Scoatem sparanghelul din borcam si taiem bucatele potrivite ,il adaugam in oala si lasam inca 5 minute la foc potrivim de sare. Acum taiem franzela in patratele potrivite ,le prajim pe toate partile,scurgem pe un servet.Punem supa in farfuri si se duce la masa si fiecare isi pune dupa plac crutoanele. ( Se poate face si cu sparanghel proaspat doar ca se adauga la prajeala si se fierbe mai mult timp)

Ingrediente Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

·······2 borcane sparanghel ····1 rosie·····1 ceapa·····1 ardel verde·····3-4 catei usuroi·······1 lingurita boia dulce(optional·····5-6 linguri ulei masline·····1/2 franzela······sare·····ulei pt prajit painea( cca 100 ml)

Categorii