Supa de usturoi

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de usturoi

Se curata usturoiul apoi se pune la calit in untul topit. Morcovii, patrunjelul, cartofii si ceapa se curata si se spala.Se taie marunt toate legumele si zarzavatul si se pun la calit peste usturoi. Dupa ce sunt usor calite se adauga apa necesara , sare si piper si se fierb pina cand sunt gata. La sfarsit se drege supa cu smantana sau isi pune fiecare in farfurie. Se serveste cu patrunjel verde tocat, deasupra.

Ingrediente Supa de usturoi

1 capatana usturoi

2 morcovi

1 patrunjel

2 cepe mici

200 g cartofi

50 g unt

1 pahar mare cu lapte

100 ml smantana

1/2 ardei rosu

1/2 ardei verde

1 rosie

100 g galbiori(sau alte ciuperci)

patrunjel verde

sare

piper

Categorii