Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Timp de preparare o ora si 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust. Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor. Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc. Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru. Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa. Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene. Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval. Pofta buna!

Ingrediente Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

2.5 kg rosii bine coapte de gradina si cateva rosii cherry

cateva fire de cimbru si busuoic

5 linguri ulei de masline

Sare

piper

6 felii de paine mai veche

50 gr cascaval ra

Categorii