Supa rece de visine

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa rece de visine

Se spala visinele si se pun la fiert in 1/2 l. apa, impreuna cu sarea, scortisoara si 1/2 pahar zahar. Intr-un castron se amesteca smintina cu galbenusurile si se adauga treptat cate putin din supa fierbinte, ca sa nu se imbrinzeasca smintina si ouale sa nu se faca cocoloase. La jumatate de cantitate se poate adauga toata supa. Se pune supa intr-un vas Yena sau supiera Se fierbe apa intr-un vas mare si se fiere cate o lingura din spuma. Se scot din apa cu o lingura strecuratoare si se pun deasupra supei. Supa se serveste rece.

Ingrediente Supa rece de visine

1kg visine

2 oua

250 smintina

1/2 pahare rahar

1lingura zahar praf

1 lingurita scortisoara

Categorii