Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

Reteta culinara Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie din categoria Peste. Cum sa faci Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

 

INGREDIENTE
Pentru peste: 500 grame fillet de cod, fara oase sau piele 2 linguri ulei de floarea soarelui sucul de la 1 lime 2 catel de usturoi 1 1/2 lingurite pudra de chili 1/2 lingurita pudra de cumin 1/2 lingurita paprika afumata 1/8 lingurita piper Cayenne Pentru servit: 6 tortilla 1 avocado iaurt flori de chives sos picant (optional) Pentru coleslaw: 1/2 varza rosie, taiata julienne 1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat 1/2 ceapa rosie mica, tocata sucul de la 1 lime 1 lingura ulei

Ingrediente Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

Pentru peste:

500 grame fillet de cod, fara oase sau piele

2 linguri ulei de floarea soarelui

sucul de la 1 lime

2 catel de usturoi

1 1/2 lingurite pudra de chili

1/2 lingurita pudra de cumin

1/2 lingurita paprika afumata

1/8 lingurita piper Cayenne

Pentru servit:

6 tortilla

1 avocado

iaurt

flori de chives

sos picant (optional)

Pentru coleslaw:

1/2 varza rosie, taiata julienne

1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat

1/2 ceapa rosie mica, tocata

sucul de la 1 lime

1 lingura ulei

Categorii