Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine
Reteta culinara Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine din categoria Peste. Cum sa faci Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine
INGREDIENTE
Ingrediente Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine
Pentru couscous:
1/2 lamaie
1/2 legatura menta proaspata
300 gr couscous integral
Pentru tagine:
2 catei de usturoi
ulei de masline
o mana mix de masline (Kalamata si verzi)
2 lingurite harissa (sos picant)
2 ansoa
700 ml passata
1 lamaie conservata mica
4 bucati filet peste alb fara piele si oase
cateva firisoare de sofran
Pentru salata:
3 morcovi
3 clementine
2 linguri seminte de susan
1 lingura ulei de masine
1/2 lamaie
1/2 legatura coriandru proaspat
Pentru servit:
2 linguri iaurt degresat bio
1 lingurita harissa