Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine

Reteta culinara Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine din categoria Peste. Cum sa faci Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine

 

INGREDIENTE
Pentru couscous: 1/2 lamaie 1/2 legatura menta proaspata 300 gr couscous integral Pentru tagine: 2 catei de usturoi ulei de masline o mana mix de masline (Kalamata si verzi) 2 lingurite harissa (sos picant) 2 ansoa 700 ml passata 1 lamaie conservata mica 4 bucati filet peste alb fara piele si oase cateva firisoare de sofran Pentru salata: 3 morcovi 3 clementine 2 linguri seminte de susan 1 lingura ulei de masine 1/2 lamaie 1/2 legatura coriandru proaspat Pentru servit: 2 linguri iaurt degresat bio 1 lingurita harissa

Ingrediente Tagine cu peste alb si salata de morcovi cu clementine

Pentru couscous:

1/2 lamaie

1/2 legatura menta proaspata

300 gr couscous integral

Pentru tagine:

2 catei de usturoi

ulei de masline

o mana mix de masline (Kalamata si verzi)

2 lingurite harissa (sos picant)

2 ansoa

700 ml passata

1 lamaie conservata mica

4 bucati filet peste alb fara piele si oase

cateva firisoare de sofran

Pentru salata:

3 morcovi

3 clementine

2 linguri seminte de susan

1 lingura ulei de masine

1/2 lamaie

1/2 legatura coriandru proaspat

Pentru servit:

2 linguri iaurt degresat bio

1 lingurita harissa

Categorii