Tagliatelle cu muschi de vita

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu muschi de vita

Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5 minute, amestecand permanent. Se stinge cu smantana si sos de rosii, apoi se adauga legumele taiate si busuiocul. Intre timp se fierb separat tagliatellele in apa cu sare, apoi se scot din apa si se scurg bine. Se adauga in tigaie amestecandu-se bine cu sosul si se condimenteaza cu sare, piper si chili. Se serveste cu felii de parmezan. Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. in luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului. Reteta italiana ”Tagliatelle con vitelo” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.

Ingrediente Tagliatelle cu muschi de vita

tagliatelle

muschi de vita

sos de rosii

usturoi

busuioc

ceapa rosie

ardei gra

chilli

parmezan

smantana

sare

piper

Categorii