Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

Reteta culinara Tagliatelle cu sos alb si ardei copti din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

 

Ce poti face de mancare cand nu ai mare lucru prin frigider, doar asa resturi de la una alta. Cand zic resturi nu va ganditi ca ma refer la resturile alea bune de aruncat, nuuu nicidecum...ci doar la bucatile mai mici care au ramas dupa una, doua...trei :P mese copioase. Deci, ca sa revenim de unde am pornit, va spun ca aceasta mancare am facut-o cu ce am gasit eu prin casa (frigider, camara...etc), si m-am gandit ca ar merge bine intr-o combinatie delicioasa pentru cina. Dar poate fi si pranz daca vreti voi, la mic dejun inca n-am incercat...poate aveti voi curajul :P

Ingrediente Tagliatelle cu sos alb si ardei copti

200 gr tagliatelle

150 gr pastrama afumata de pui

1 ceapa

4 catei usturoi

50 gr unt

2 linguri faina

250 ml lapte

5 gr busuioc

sare, piper

4 ardei kapia rosii

Categorii