Tagliolini al nero di seppia e cozze

Reteta culinara Tagliolini al nero di seppia e cozze din categoria Fructe de mare. Specific Italia. Cum sa faci Tagliolini al nero di seppia e cozze

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliolini al nero di seppia e cozze

 

Pastele proaspete cu cerneala de sepie sunt atat de spectaculoase incat nu ma pot opri a le prepara de cate ori [ rar ] le pot achizitiona . Se prepara in general cu fructe de mare . Cum eu am deschidere doar la ... Somes si Aries am folosit midii [ sunt mai accesibile si ca pret]. Preparatul are timpi atat de rapizi de executare incat in 10 minute se poate pune pe masa pentru servit .

Ingrediente Tagliolini al nero di seppia e cozze

250 gr tagliolini proaspete cu cerneala de sepie

300 gr midii decorticate congelate

50 ml ulei

50 ml vin alb

1/2 ardei rosu

1/2 ardei iute rosu- verde

1 varf cutit turmeric pudra

1 rosie

6 catei usturoi

zeama lamie

patrunjel verde

frunze busuioc

sare

Categorii