Tagliolini al nero di seppia e cozze

Reteta culinara Tagliolini al nero di seppia e cozze din categoria Fructe de mare. Specific Italia. Cum sa faci Tagliolini al nero di seppia e cozze
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliolini al nero di seppia e cozze
Pastele proaspete cu cerneala de sepie sunt atat de spectaculoase incat nu ma pot opri a le prepara de cate ori [ rar ] le pot achizitiona . Se prepara in general cu fructe de mare . Cum eu am deschidere doar la ... Somes si Aries am folosit midii [ sunt mai accesibile si ca pret]. Preparatul are timpi atat de rapizi de executare incat in 10 minute se poate pune pe masa pentru servit .
Ingrediente Tagliolini al nero di seppia e cozze
250 gr tagliolini proaspete cu cerneala de sepie
300 gr midii decorticate congelate
50 ml ulei
50 ml vin alb
1/2 ardei rosu
1/2 ardei iute rosu- verde
1 varf cutit turmeric pudra
1 rosie
6 catei usturoi
zeama lamie
patrunjel verde
frunze busuioc
sare