Tajine de pui cu prune si caise uscate
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Maroc. Cum sa faci Tajine de pui cu prune si caise uscate
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tajine de pui cu prune si caise uscate
Tajine e un vas special original din nordul Africii (Maroc) ; recent am achizitionat un astfel de vas -acesta a fost prima data cand am gatit in ea si am fost tare entuziasmata de rezultat. Acest vas face carnea mai aromata si mai suculenta.
Ingrediente Tajine de pui cu prune si caise uscate
carne de pui (1/2 pui sau 4 pulpe de pui)
sare, piper, coriandru praf, sofran, curry, boia, praf de chimen, ghimbir praf sos picant, praf de condiment pentru tajine
10 prune uscate, 10 caise uscate
supa de pui
ulei
1 ceapa
4 catei de usturoi
1 cana couscous instant
1 cana de supa de pui