Tajine de pui cu prune si caise uscate

Reteta culinara din categoria Pui. Specific Maroc. Cum sa faci Tajine de pui cu prune si caise uscate

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tajine de pui cu prune si caise uscate

 

Tajine e un vas special original din nordul Africii (Maroc) ; recent am achizitionat un astfel de vas -acesta a fost prima data cand am gatit in ea si am fost tare entuziasmata de rezultat. Acest vas face carnea mai aromata si mai suculenta. 

Ingrediente Tajine de pui cu prune si caise uscate

carne de pui (1/2 pui sau 4 pulpe de pui)

sare, piper, coriandru praf, sofran, curry, boia, praf de chimen, ghimbir praf sos picant, praf de condiment pentru tajine

10 prune uscate, 10 caise uscate

supa de pui 

ulei

1 ceapa

4 catei de usturoi

1 cana couscous instant

1 cana de supa de pui

Categorii