Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti
Reteta culinara Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti din categoria Pui. Cum sa faci Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti
O nouă rețetă din ciclul reciclare, totul se transformă, nimic nu se aruncă ;) Stăteau stânjenite în frigider, câteva bucățele de carne fiartă de pui, o bucățică de mușchi, una de salam, câteva ciupercuțe, restul ingredientelor nu lipsesc din frigiderul Casei Zmeilor ;) și uite așa, am pregătit o tartă aperitiv super faină ;) Acum s-a nimerit și concursul "tarte si placinte rumenite si iscusite", așa că, precum mă știți, îmbin utilul cu plăcutul ;) Dar a fost așa de apreciată că poze de prezentare frumoasă și secțiune, ioc :d Sper să vă facă cu ochiul tarta mea ;)
Ingrediente Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti
Aluat de tartă sărată Linco cca. 800 g
Carne de pui fiartă cca. 250 g
Mușchi file de porc salcrud cca. 50 g
Salam de Sibiu cca. 50 g
Ceapă galbenă 1 bucată
Ulei de floarea soarelui 1 lingură
Ciuperci champignon cca. 100 g
Cremă de brânză cu verdețuri 100 g
Ouă 2 bucăți
Vinete chinezești 1 bucată, cca. 150 g
ulei de măsline cca. 1 linguriță
Mozzarella cca. 150 g
Ardei gras roșu 1 bucată
Mărar proaspăt ½ legătură
Pentru toping:
Ou 1 bucată