Tarta cu rubarba

Tarta sau prajitura rasturnata cu rubarba cum vrei sa ii spuneti, este desertul perfect! Blat pufos din pandispan, usor insiropat, iar deasupra un strat dulce- acrisor.

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu rubarba

Taiati capetele rubarbei bine spalate, apoi taiati bucati cat lungimea tavii de copt. Decojiti si curatati bine aceste sectiuni.

Puneti zahar brun la baza formei de copt.

Puneti bucatile de rubarba peste zahar, apoi stropiti cu suc de lamaie.

Amestecati ouale cu zaharul si zaharul vanilat.

Adaugati faina, praful de copt, sarea si pudra de migdale si amestecati bine.

La final adaugati untul topit.

Se toarna peste rubarba si se niveleaza.

Coaceti 30 minute la 180°C.

Scoateti din forma dupa ce s-a racit.Gata!

Ingrediente Tarta cu rubarba

500 gr de rubarba

50 gr zahar brun

1/2 lamaie

4 oua

80 gr zahar

1 plic zahar vanilat

100 gr faina

1 plic praf de copt

1 praf de sare

75 gr pudra de migdale

50 gr unt

Categorii