Tarta cu toping de ansoa
Reteta culinara Tarta cu toping de ansoa din categoria Pizza. Cum sa faci Tarta cu toping de ansoa
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu toping de ansoa
Doar pentru amatorii de peste. Un blat super pufos si o crusta cu aroma intensa de peste. Pentru cei care nu stiu, ansoa este un sortiment de peste ce face parte din familia heringilor si se aseamana mult cu hamsia. Se gasesc in conserve mici, filetati mai intai, pusi in saramura si apoi in ulei.
Ingrediente Tarta cu toping de ansoa
pentru aluat:
50 gr branza dulce de vaci
1/2 lingurita sare
1 lingurita zahar
2 linguri ulei de masline
50 ml apa calduta
150 gr faina
1 lingura drojdie uscata
pentru toping:
1 conserva mica de ansoa in ulei
zeama de la 1/2 lamaie
1 catel de usturoi
1 praf de sare si piper proaspat macinat
1 lingurita pasta de busuioc(busuioc proaspat tocat fin cu ulei de masline si sare)
1-2 fire ceapa verde