Tarta din ficatei de pui si branza de burduf

Reteta culinara Tarta din ficatei de pui si branza de burduf din categoria Ficat. Specific Romania. Cum sa faci Tarta din ficatei de pui si branza de burduf
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta din ficatei de pui si branza de burduf
Tartele aperitiv sunt foarte apreciate, atât calde, cât și reci, acasă, sau la pachet, în deplasare. Pentru că sunt gustoase și aspectuoase, ele pot sta foarte bine și pe o masă festivă. Din ingredientele de mai jos am făcut o tartă aperitiv, din ficăței de pui și brânză de burduf, într-o tavă de ceramică având dimensiunile de 25 / 27 cm.
Ingrediente Tarta din ficatei de pui si branza de burduf
Pentru aluatul fraged:
200 grame de făină albă
100 grame de unt
1 ou
1 praf de sare
Pentru umplutură:
250 grame de ficăței de pui
150 grame de brânză de burduf
2 ouă
2 linguri încărcate de smântînă grasă
50 grame de unt
1 lingură de ulei
1 ceapă medie, roșie
piper
20 grame de cașcaval pentru răzuit
unt pentru uns tava