Tarta rapida cu carne si praz
Reteta culinara Tarta rapida cu carne si praz din categoria Porc. Cum sa faci Tarta rapida cu carne si praz
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta rapida cu carne si praz
Nevasta am sosit de la ( oaste) pescuit, ai si tu ceva de haleala....pestele nu a tras nici macar lacaramida ( sper ca stiti bancul cu caramida si pescuitul)......deci am incropit ceva rapid , pescarul era obosit si flamand...peste mancam mai cand o trage.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
INGREDIENTE
Mai intai pregatim umplutura : taiem marunt prazul si-l punem la calit cu o ligura de ulei, adaugam si carnea tocata, presaram sare si piper si lasam sa se caleasca cca 20 min, apoi adaugam amestecul de rosii cu ardei si mai lasam cca 15 min, apoi scoatem umplutura din tuci avand grija sa lasam sa se scurga zeama existenta. Punem umplutura intr-un castron si o lasam sa se raceasca, apoi adaugam oul, parmezanul ras si cascavalul taiat cubulete, omogenizam bine. Intr-o forma ceramica cu diametrul de 26 cm asezam aluatul foitaj, dupa ce am uns cu ulei forma, surplusul de aluat il taiem si-l folosim dupa ce pumen umplutura. Din fasioarele de aluat am format um melc, am presat un pic melcul din aluat sa faca priza cu umplutura si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 30 min. Se serveste ata calda cat si rece, e la fel de buna. Sa aveti pofta...nu de peste ca nu a muscat momeala...:D
Ingrediente Tarta rapida cu carne si praz
275 g aluat foitaj de la Lidl
460 g carne tocata din pulpa de porc
2 bucati praz cca 120 g
2 linguri de amestec rosii cu ardei home made
sare
piper
1 ou
50 g parmezan ras
50 g cascaval taiat cubulete