Tarte cu carne de Craciun

Reteta culinara Tarte cu carne de Craciun din categoria Porc. Cum sa faci Tarte cu carne de Craciun
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarte cu carne de Craciun
Zilele trecute am pregătit câteva tarte umplute cu amestec de carne aşa cum îl fac pentru cârnaţi, cu usturoi şi cimbru. Mirosea tare frumos în casă! "Reţetă românească"
Ingrediente Tarte cu carne de Craciun
Pentru umlplutură:
aprox 400 g carne de porc tocată;
1 ou;
Câţiva căţei de usturoi;
1 morcov;
2 cartofi;
Câteva fire de mărar şi pătrunjel;
Condimente: sare, piper, cimbru după gust;
Pentru aluat:
1 cub mic drojdie proaspătă,
făină cât cuprinde,
1 linguriţă sare,
150 g unt sau margarină,
300 ml borş,
1 ou pentru uns