Dacă ingredientele nu sunt feliate, atunci acestea ar trebui să fie feliate cât mai subțiri posibil.
Am avut cașcaval și șuncă de pui feliată, așa că am feliat subțire doar pieptul de pui afumat.
Ungeți o formă de tort cu unt.
Tapetați fundul și pereții formei cu felii de brânză simplă.
Se presară cu cimbru uscat.
Peste branza pusa pe fundul formei se pune un strat de felii subtiri de piept de pui afumat. Urmează un strat de șuncă de pui. Alternati pana terminati ingredientele avand grija sa presarati cimbru uscat peste branza. Deasupra, ultimul strat, asezam feliile de branza afumata. Se coace 10 minute la foc mediu. Scoateți forma din cuptor și lăsați terina să se răcească în tavă.
Cand s-a racit il dam la frigider cateva ore bune (3/4) sa se intareasca. Scoateți terina din matriță. Feliem!
Poftă bună!