Terina din salata de boeuf

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Terina din salata de boeuf

Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca Intr-un bol amestecam maioneza facuta in casa cu smantana , sare, piper, mustar si zeama de lamaie. Gelatina se inmoaie in supa, apoi se incalzeste conform instructiunilor de pe plic. Amestecam continutul bolului cu gelatina topita, zarzavatul si sunca. Asezonam daca mai este cazul. O forma de chec ondulata o tapetam cu folie alimentara, punem in ea 1/2 din compozitia salatei, asezam ouale racite si curatate , apoi acoperim cu restul compozitiei. Marginile foliei le punem peste terina formata, apoi o lasam la frigider peste noapte . A doua zi taiem felii terina, cu un cutit bine ascutit. Cred ca veti fi si voi incantate de noul aspect al...salatei de boeuf. Pofta mare sa aveti ! http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/05/terina-din-salata-de-boeuf.html

Ingrediente Terina din salata de boeuf

2 morcovi mari

100 g mazare

200 g sunca presata

6-7 oua

100 g maioneza facuta in casa

200 ml smantana grasa

100 ml supa de pui

10 g gelatina

1 lingura mustar

zeama de la o lamaie

Categorii