Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Reteta culinara Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie din categoria Peste. Cum sa faci Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

 

INGREDIENTE
Pentru cartofi: 200 grame cartofi mici (eu am folosit violet) sare, piper paprika afumata pudra de ceapa pudra de usturoi ulei de masline Pentru peste: 4 bucati filet peste alb (eu am folosit tilapia) 40 grame unt la temperatura camerei 1/4 salota 1 catel de usturoi 2 fasii prosciutto 1 lingurita mustar Dijon sucul de la 1/2 lamaie sare, piper cateva tulpini de patrunjel Pentru salata de sfecla rosie: 6 sfecle gatite ulei de masline otet balsamic sare piper Pentru servit: mesclun (mix de frunze de salata)

Ingrediente Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie

Pentru cartofi:

200 grame cartofi mici (eu am folosit violet)

sare, piper

paprika afumata

pudra de ceapa

pudra de usturoi

ulei de masline

Pentru peste:

4 bucati filet peste alb (eu am folosit tilapia)

40 grame unt la temperatura camerei

1/4 salota

1 catel de usturoi

2 fasii prosciutto

1 lingurita mustar Dijon

sucul de la 1/2 lamaie

sare, piper

cateva tulpini de patrunjel

Pentru salata de sfecla rosie:

6 sfecle gatite

ulei de masline

otet balsamic

sare

piper

Pentru servit:

mesclun (mix de frunze de salata)

Categorii