Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
Reteta culinara Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie din categoria Peste. Cum sa faci Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
INGREDIENTE
Ingrediente Tilapia cu sos de unt si prosciutto, cartofi la cuptor si salata de sfecla rosie
Pentru cartofi:
200 grame cartofi mici (eu am folosit violet)
sare, piper
paprika afumata
pudra de ceapa
pudra de usturoi
ulei de masline
Pentru peste:
4 bucati filet peste alb (eu am folosit tilapia)
40 grame unt la temperatura camerei
1/4 salota
1 catel de usturoi
2 fasii prosciutto
1 lingurita mustar Dijon
sucul de la 1/2 lamaie
sare, piper
cateva tulpini de patrunjel
Pentru salata de sfecla rosie:
6 sfecle gatite
ulei de masline
otet balsamic
sare
piper
Pentru servit:
mesclun (mix de frunze de salata)