Tiramisu

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tiramisu

Se freaca zaharul cu galbenusurile. Dupa ce amestecul devine spumos, se adauga cutia de mascarpone si se amesteca bine (se poate folosi mixerul). Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine. Se adauga esenta de rom. Intr-un vas, se pune un strat subtire din crema obtinuta, apoi se pun piscoturile (trecute prin cafea, foarte putin, doar sa se umezeasca), unul langa altul ca sa acopere toata suprafata vasului. Peste ele se pune un strat de crema, apoi alt strat de picoturi, terminandu-se cu crema, peste care se pudreaza cacao. Asa se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală Pofta buna!

Ingrediente Tiramisu

1 pachet piscoturi pentru Tiramisu

1 cutie mascarpone

1 cutie frisca Hulala

3 oua

150 gr zahar

esenta de rom

cacao

cafea fara zahar sau ness fara zahar

Categorii