Toba de pasare

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Toba de pasare

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine. Punem compozitia intr-o punga pentru friptura, o legam la gura si o asezam intr-o tava de cozonac. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru circa 45-50 de minute. Scoatem tava din cuptor si asezam peste “toba” un tocator ingust de lemn cu o greutate deasupra. Asteptam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pana a doua zi cand o putem portiona. Pofta buna!

Ingrediente Toba de pasare

1 pulpa de curcan

1 piept de pui

(dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne)

sare

piper

boia dulce

busuioc

cca. o capatana de usturoi

40-50 g gelatina pudra

punga pentru friptura

Categorii