Tocana cu ardei copt si ceafa de porc
Reteta culinara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc din categoria Porc. Cum sa faci Tocana cu ardei copt si ceafa de porc
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana cu ardei copt si ceafa de porc
Noi seara ( nu mancam) chiar mancam, din cauza de foame :))))))))))))))))))) Un tuci, niste carnita si alte alea si-am incropit-o in seara asta, sa ne fie de bine.
cca 800 g ceafa de porc taiata cubulete 250 g ceapa alba si cateva rosii ratacite in neant 300 g ardei copt consevat in suc propriu 200 g suc de rosii mai gros, cu seminte cu tot, ca n-am avut chef asta toamna sa scap de seminte ulei pt. prajit carnea si calit ceapa ( la libera alegere) sare piper patrunjel verde garnitura cartofi natur cu un cubulet de untMai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa de porc , am spalat-o si am lasat-o intr-o sita se se scrga apa, ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o marunt, am scos ardeiul copt din borcan si l-am taiat cubulete mici. Am pus tuciul pe foc sa se incinga, am pus putin ulei si am adaugat ceafa de porc,am presarat putina sare si am rumenit-o, apoi am scos-o din tuci, am spalat tuciul si l-am pus din nou pe foc cu putin ulei. Am lasat sa se incinga uleiul, am adaugat ceapa si am calit-o cca 10 min, apoi am adaugat ardeiul copt si sucul de rosii, am adaugat ceafa de porc si 1 cana cu apa. Am acoperit cu capac, am lasat focul mai mic si am lasat sa scada apa pana am obtinut un sos consistent, am potrivit de sare si piper. Am servit cu cartofi natur cu un cubulet de unt si am presarat si niste patrunjel verde.Sa ne fie de bine si daca v-am facut pofta poate incercati si voi.
Ingrediente Tocana cu ardei copt si ceafa de porc
cca 800 g ceafa de porc taiata cubulete
250 g ceapa alba si cateva rosii ratacite in neant
300 g ardei copt consevat in suc propriu
200 g suc de rosii mai gros, cu seminte cu tot, ca n-am avut chef asta toamna sa scap de seminte
ulei pt. prajit carnea si calit ceapa ( la libera alegere)
sare
piper
patrunjel verde
garnitura
cartofi natur cu un cubulet de unt