Tocana de iepure cu prune uscate si bere
Reteta culinara din categoria Iepure. Specific Franta. Cum sa faci Tocana de iepure cu prune uscate si bere
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana de iepure cu prune uscate si bere
Este prima mea reteta cu carne de iepure 😏 Am ales o reteta traditionala franceza din regiunea Nord Pas-de-Calais cu prune uscate si bere. Sosul este delicios si onctuos iar carnea este frageda datorita gatirii in bere. Am acompaniat-o cu crochete de cartofi dar o salade verde este suficienta dupa parerea mea 😊. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/tocana-de-iepure-cu-prune-uscate-si-bere.html
Ingrediente Tocana de iepure cu prune uscate si bere
1 kg de carne de iepure - pulpe, spate
12 cepe noi mici
12 prune uscate
1 mana de stafide
5 linguri de coniac
20 g de unt demi-sarat
125 g de sunca cruda afumata taiata bucati
2 linguri faina
2 linguri concentrat de rosii
40 cl de biere
cimbru uscat
1 foaie de dafin
sare, piper