Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Spania. Cum sa faci Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)
Hmmm...e din zona "parfumata" :P De la taur, si e coada, ;) Insa e o ...bunaciune, Si-o tocanita minune :D ;) :P Se prinde taurul de coada, ;) Si ca sa scapi sa ai la tine-o barda, :P Si harsc! I-o tai, daca te tine, ;) Opinca, s-alergi pe bune! :P :D :D :D ;)
Ingrediente Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)
o coada groasa de taur :P ;) (1,5-2 kg) ...neaparat de la zona "parfumata" nu din varf :D
4-5 morcovi
un ardei rosu mare gras
1-2 ardei iuti verzi
1 radacina de patrunjel sau o telina mai mica
2 cepe mari
6 catei de usturoi
6-8 lg ulei masline
3 foi de dafin
4 rosii mari coapte sau la conserva
1 litru de supa de vita
500 ml de vin rous (am folosit demidulce...sunt mai acru :P :D ;) )
6 lg de otet basmatic
1 lg de zahar
1 lingurita de cimbru proaspat + oregano
3-4 cuisoare
3-4 bucatele de ciocolata neagra
sare
piper proaspat macinat