Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Reteta culinara Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare din categoria Porc. Cum sa faci Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

 

Imi place muschiuletul pentru fragezimea lui, pentru ca se adapteaza usor la diferite retete. Unele sofisticate, altele simple sau pur si simplu afumat si facut mezel cu multa boia deasupra… De data asta va aduc o mancare savuroasa, facuta cu ingrediente existente prin frigider si inspirata din bucataraia englezeasca. 

Ingrediente Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

1 muschiulet de porc

3 fire de virsli(carnaciori traditionali facuti din carne de oaie sau capra in amestec cu carne de vita sau porc)

200 gr pulpa de porc crud uscata sau bacon

1 borcan de sos pentru paste Arabiatta de la Barilla

2-3 linguri ulei de masline

1 legatura coriandru proaspat

½ ardei iute

1 ardei capia

2 morcovi

1 legatura ceapa verde

Cimbru uscat

Sare si piper proaspat dupa gust

Pentru piure:

500 gr mazare congelata

500 gr cartofi albi

50 gr unt gras

Sare dupa gust

1 praf de nucsoara

150 gr cascaval sau parmezan

Categorii