Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Reteta culinara Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi din categoria Porc. Cum sa faci Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

 

Pentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam niste salata verde si nu stiam cu ce sa o mananc.Ma rog, stiam eu ce sa fac cu ea, dar ce dieta e aia fara o tocanita .....

 

INGREDIENTE
300 gr pulpa de porc 2 cepe 3 cartofi 150 gr mazare 1 lingura pasta de ardei 150 gr rosii pasate 1 lingura ulei sare piper negru macinat cimbru uscat maghiran uscat 2 foi de dafin patrunjel verde Taiem carnea in bucati potrivite. In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile adaugam ceapa tocata fin.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam ocazional. Cand ceapa a devenit translucida adaugam cartofii taiati in 6 pe lungime si mazarea. Acoperim cu apa, punem cimbrul si foile de dafin si fierbem la foc mic 15 minute. Adaugam rosiile, pasta de ardei, sare, piper si maghiranul. Daca este nevoie mai completam cu apa calda.Mai fierbem 10 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Ingrediente Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi

300 gr pulpa de porc

2 cepe

3 cartofi

150 gr mazare

1 lingura pasta de ardei

150 gr rosii pasate

1 lingura ulei

sare

piper negru macinat

cimbru uscat

maghiran uscat

2 foi de dafin

patrunjel verde

Categorii