Tocanita cu piept de pui ,ciuperci oite si smantana
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Tocanita cu piept de pui ,ciuperci oite si smantana
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocanita cu piept de pui ,ciuperci oite si smantana
Am dorit sa prepar o tocanita cu ciupercile oite primite de la matusa din Salaj. Diferenta a fost facuta net de aroma deosebita dar delicata a ciupercilor de padure. Am citit ca este o aroma de alune si nuci. Am schimbat putin si asezonarea, folosind rozmarin si nucsoara.
INGREDIENTE
Pofta mare!!!!
Ingrediente Tocanita cu piept de pui ,ciuperci oite si smantana
600 gr piept de pui fara piele si os
500 gr ciuperci oite maruntite si oparite
1 ceapa
4 catei usturoi
1 lingurita ardei iute tocat
2 linguri ulei
2 linguri unt
1 lingura faina alba
1 crenguta rozmarin
1/2 lingurita nucsoara macinata
1pahar smantana
patrunjel verde
piper negru macinat
sare
mamaliguta -pentru servit