Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Ungaria. Cum sa faci Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

 

 Ultima mea isprava in bucatarie ,a fost sa ciobesc plita electrica. Timp de o saptamana pana s-a remediat problema, am fost nevoita sa  gatesc la Crok-pot , la Multicooker si la cuptor . Asa am ajuns sa fac tocanita la cuptor !!!

 

INGREDIENTE
1 kg cartofi 600 gr costita afumata -de casa 100 ml ulei 4 cepe rosii 2 foi dafin 1 caciulie usturoi 1 lingura pasta ardei cu telina - de casa 1 lingurita pasta iute de ardei - de casa 1 lingurita boia dulce de ardei 1 lingura rasa seminte chimen 1/2 lingurita piper negru macinat sare patrunjel verde tocat Ceapa tocata se soteaza in ulei [ in Multicooker ] . Adugati pastele de ardei si boiaua rosie. Se pune costita spalata si portionata . Sarati usor . Turnati deasupra 1l apa fierbinte .Fierbeti 20 minute. Transferati totul intr-un vas de fonta .Puneti si caciulia de usturoi spalata si taiata in doua . Adugati cartofii curatati si taiati pe lung, piper, foi de dafin si seminte de chimen . Puneti capacul peste vasul de fonta si dati la cuptor timp de o ora . La servire presarati patrunjel verde tocat pentru prospetime .

Pofta buna !!

Ingrediente Tocanita de cartofi cu chimen si costita afumata de porc

1 kg cartofi

600 gr costita afumata -de casa

100 ml ulei

4 cepe rosii

2 foi dafin

1 caciulie usturoi

1 lingura pasta ardei cu telina - de casa

1 lingurita pasta iute de ardei - de casa

1 lingurita boia dulce de ardei

1 lingura rasa seminte chimen

1/2 lingurita piper negru macinat

sare

patrunjel verde tocat

Categorii