Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

Reteta culinara din categoria Peste. Cum sa faci Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

 

INGREDIENTE
1 dovlecel ulei de masline 1 ceapa mare 2 catei de usturoi 380 grame rosii proaspete 10 grame mix de ierburi italiene (rozmarin, salvie, cimbru, patrunjel) 700 grame fasole alba fiarta (din conserva) 340 grame peste alb fara oase si piele (eu am folosit cod) 1 lamaie sare, piper paine pentru servit

Ingrediente Tocanita de fasole cu peste si dovlecel

1 dovlecel

ulei de masline

1 ceapa mare

2 catei de usturoi

380 grame rosii proaspete

10 grame mix de ierburi italiene (rozmarin, salvie, cimbru, patrunjel)

700 grame fasole alba fiarta (din conserva)

340 grame peste alb fara oase si piele (eu am folosit cod)

1 lamaie

sare, piper

paine pentru servit

Categorii