Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline

Reteta culinara Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline din categoria Porc. Cum sa faci Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline

 

INGREDIENTE
1 ceapa 1 praz 4 catei de usturoi 2 fasii pancetta afumata 2 crengute rozmarin ulei de masline 2 foi de dafin 600 grame cartofi dulce sau dovleac 100 grame ciuperci 150 grame muschi porc, degresat 250 ml vin rosu 800 ml rosii in bulion 8 masline negre, cu samburi 200 grame paine integrala pentru servit

Ingrediente Tocanita italiana cu carne de porc, cartofi dulci si masline

1 ceapa

1 praz

4 catei de usturoi

2 fasii pancetta afumata

2 crengute rozmarin

ulei de masline

2 foi de dafin

600 grame cartofi dulce sau dovleac

100 grame ciuperci

150 grame muschi porc, degresat

250 ml vin rosu

800 ml rosii in bulion

8 masline negre, cu samburi

200 grame paine integrala pentru servit

Categorii